Inkomende zieltje

Als gastblog geschreven door: Myriam Oorts – Pur-Esse – www.pur-esse.be

 

Na mijn eerste fertiliteitsbeurs op 1 oktober 2017, is het vandaag dus tijd voor mijn eerste blog. Op vraag van An Vandervaren schrijf ik dus een allereerste keer openbaar over mijn eigen ervaringen.

Wat maakt dat ik zo geboeid ben door inkomende zieltjes en dus niet de kinderwens, maar wel de ouderwens (= energietjes die een lichaam zoeken bij mogelijke ouders) vanuit de andere kant? Vroeger dacht ik dat ik gek was … soms, maar buiten mijn gekke uitspraken ben ik verder volkomen normaal.. denk ik! ? ? Hoe het allemaal gekomen is?

Lang, lang geleden stond ik in de kleedkamer van het rusthuis waar ik werkte me om te kleden toen een collega binnen kwam. Ze had eerder een miskraam gehad en ik herinner me als de dag van gisteren dat ze precies een aureool om haar hoofd had hangen, in mijn gevoel. Op de vraag of ze terug zwanger was, reageerde ze heel verbaasd. Achteraf bleek ik het geweten/ gevoeld/ ervaren te hebben voor haar want ze was idd opnieuw in blijde verwachting.

En zo kan ik nog wel even verder gaan… Op een dag jaren later paste ik shiatsu toe op een klant die kinderwens had. Ik werkte aan haar lichaam met een speelsheid en gedrevenheid, niet normaal. Ik voelde me precies een ondeugend klein meisje. Het leek of we samenspanden en genoten. In opleidingen had ik wel geleerd dat iemand “bezwangert” (= de inkomende ziel laat zich opmerken in jouw auraveld) is voor je fysiek zwanger bent, maar als je dat voor het eerst zelf meemaakt, dan voelt het toch een beetje alsof je “gek” bent?

Het boek “Zielskinderen” van Walter Makichen viel in mijn handen en bracht me verder op het pad dat ik te bewandelen heb. Ondertussen heb ik ook een week met zijn “pupil” Nancy Mae mogen optrekken vorige maand. Zo begin ik meer en meer te begrijpen hoe dat “bezwangert” geraken in zijn werk dient te gaan. En het wordt tijd dat we daarmee de wereld ingaan.

Graag deel ik alvast wat tips met jullie om zelf meer in contact te gaan komen met je/jullie zielskindje. Want contact hebben met je inkomende zieltje is nodig om een soort “verdrag” op te stellen, zoals Walter zo mooi vertelt in zijn boek. Zowel de vader, als de moeder als de inkomende ziel dient klaar te zijn voor de reis naar een nieuw avontuur. Vaak is er, bewust of onbewust, nog twijfel of aarzeling bij 1 partij.

Voorbeeld: Een klant wou graag meer dan 1 kindje, maar haar man niet. Ze wordt “per ongeluk” zwanger en er is opschudding in het gezin, vooral bij de man. Het wordt een miskraam na enkele weken. Soms wordt dit thema ineens verder uitgediept en uitgepraat. In dit gezin is de kinderwens besproken en komt er geen 2de kindje, er is duidelijkheid gekomen. In een ander gezin dat ik ken gebeurde hetzelfde, maar daar kwam plots een opening en de man ging na de miskraam bewust opnieuw voor vaderschap in volle overtuiging.

Hoe komt dit contact tot stand? Sommige mensen dromen ’s nachts van hun kindje. In je slaap reis je naar je niet-fysieke lichamen en daar kan contact gezocht worden. Maar ook namen die je steeds weer opvallen of via een liedje wordt soms contact gezocht. Sommige mensen voelen of weten het gewoon, een heel diep en sterk weten is dat dan. Jammer genoeg leven we in een wereld waar er steeds stress is en mensen geraken vaak niet diep genoeg in ont-spanning waardoor deze lagen vaak niet bereikt worden.

Door lichaamsgerichte ontspanningstechnieken zoals craniosacraal therapie, voetreflexologie en zo meer, kan je deze lagen opnieuw trainen om tot deze relaxatie te komen. Hormonen hebben alles met stress te doen, vooral de nieren en bijnieren. Hormonaal uitbalanceren is zeker ook een goede optie. Je kan hiervoor terecht bij goed opgeleide fertilitiets- en zwangerschapsreflexologen. Door een opgeruimder lichaam kan je “antenne” (hypofyse) ook beter gaan ontvangen op meerdere niveau’s.

Verder is het thema “My Space” heel belangrijk. Welke emoties en gedachten zijn alleen nog van jou? Houd je teveel rekening met anderen en hun mening? Ben je sterk genoeg op jezelf en jouw wensen of laat je die afhangen van anderen? De inkomende zielen van deze tijd vragen niet alleen om een groot lichaamsbewustzijn, maar ook in de emotionele, mentale en energetische lagen is opkuis nodig willen ze tot contact met je kunnen komen. Zo is het langdurig pilgebruik en het gerommel met hormonen nefast in dit bewustzijnsproces. Maar voor sommigen écht wel nodig als er nood is aan een traject via klinische weg.

Wil je meer aan de weet komen, dan kan je me steeds contacteren. Wellicht start ik binnenkort met groepscalls om deze info ook verder te verspreiden en vragen te beantwoorden. Maar voor nu kan je terecht op mijn nieuwe website en via mijn FB-pagina.

Voor allen die nog zoekende en wachtende zijn op dit wonderbaarlijke gebeuren, verlies de moed niet maar ga eens kijken of je jezelf herkent en zoek hulp via relaxatie om terug dichter bij jou zelf te komen en ga opruimen. Alleen zo kan er ruimte in jouw fysieke huis komen om te ontvangen, zeker wanneer je bij de HSP (hoog sensitieve personen) behoort. Want daar is nog meer aan de hand.

Een gezonde week gewenst,

Myriam Oorts

 

Als gastblog geschreven door: Myriam Oorts – Pur-Esse – www.pur-esse.be

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *